Opleidingen

Acrylnagels

Heb jij altijd al nagelstyliste willen worden? Wil je graag acrylnagels kunnen zetten? Volg dan binnenkort één van onze opleidingen voor acrylnagels. We zullen opleidingen voor zowel beginners als gevorderden gaan aanbieden.

We zijn nog druk bezig om de opleidingen bij TM Nails mogelijk te maken. Houd onze website en social media in de gaten om te zien wanneer we van start gaan!

Acrylnagels | Beginners

pexels-photo-3997387

Duur: COMING SOON

Moeilijkheid: Beginners

Prijs: -

Heb jij altijd al nagelstyliste willen worden? Begin dan met een opleiding voor het zetten van acrylnagels! Je hebt voor deze opleiding geen ervaring en/of kennis nodig. Wij leren je alles dat je moet weten! Een starterspakket zit bij de opleiding inbegrepen.

Acrylnagels | Gevorderden

pexels-photo-3997387

Duur: COMING SOON

Moeilijkheid: Gevorderd

Prijs: -

Weet jij al hoe je acrylnagels moet zetten, maar wil jij nog beter en sneller worden dan je nu al bent? Dat kan tijdens onze opleiding voor gevorderde nagelstylistes! Tijdens de cursus geven we alle benodigde tips en trick om nog efficiënter en sneller te werken.

Acrylnagels | Perfectietraining

pexels-photo-3997387

Duur: COMING SOON

Moeilijkheid: Gevorderd

Prijs: -

Acrylnagels zetten is voor jou geen enkel probleem, maar je bent niet altijd tevreden en streeft naar perfectie. Ben jij dit? Volg dan onze perfectietraining en zorg ervoor dat het zetten van acrylnagels geen geheimen meer heeft voor jou. Jij maakt dé perfecte acrylnagels.

BIAB, Babyboom & Nail art

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

BIAB

pexels-photo-3997387

Duur: COMING SOON

Moeilijkheid: Half gevorderd

Prijs: -

BIAB (Builder In A Bottle) is momenteel heel populair! Tijdens onze opleiding leer je hoe je BIAB op de nagels moet aanbrengen en opbouwen. Je zult werken met onze producten en na het behalen van jouw certificaat zet jij de mooiste BIAB nagels.

Babyboom

pexels-photo-3997387

Duur: COMING SOON

Moeilijkheid: Gevorderd

Prijs: -

Babyboom is niet alleen erg mooi maar ook een echte trend. Leer hoe je deze prachtige creatie maakt met acryl. We leren je hoe je deze natuurlijke look op de beste manier kunt zetten en hoe je deze perfect kunt afwerken. Voor deze opleiding maak je gebruik van onze producten.

Nail art

pexels-photo-3997387

Duur: COMING SOON

Moeilijkheid: Half gevorderd

Prijs: -

Altijd al de mooiste creaties op nagels willen maken? Leer alles over de laatste nail art trends en hoe je die gemakkelijk zelf maakt. We geven handige tips en tricks zodat jij leuke, creatieve en oogverblindende nail art designs kan maken. Let's get creative!