Ons verhaal

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het opzetten van nagelstudio’s en weten hoe belangrijk het is dat je van start gaat met hoogwaardige producten. Onze expertise is gericht op het inkopen van de beste producten en het adviseren van onze klanten. We weten uiteraard alle ins en outs van onze producten. Door onze jarenlange ervaring bieden wij je niet alleen maar de producten die je nodig hebt om jouw klanten goed te kunnen bedienen, maar ook ons advies zodat je goed van start gaat met jouw salon.

Heb je geen eigen nagelstudio? Ook dan kun je gewoon bij ons terecht!

Wij houden het laatste nieuws én de laatste trends nauwlettend in de gaten zodat jij altijd op de huidige behoeftes van de markt kunt inspelen. Wij weten dat als jouw klanten tevreden zijn én altijd bij je terug komen, dit ervoor zorgt dat jij succes hebt. En dat is waarmee wij ons onderscheiden: jouw succes is ons succes! Wij staan altijd voor je klaar om jou de beste pedicure/nagelproducten van premium kwaliteit te leveren, tegen de beste prijzen.

Wij helpen je graag!

Nog nieuw in de industrie van nagelsalons en weet je nog niet welke producten je nodig hebt? Of al een tijdje in de business, maar wil je weten wat op dit moment in is? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je de juiste producten te vinden.