Verzendbeleid

Bij een bestelling vanaf € 150,- zijn de verzendkosten gratis. Wij maken gebruik van de verzendservice DPD en UPS. Bestel jij voor 17:00 op onze webshop, dan bieden we jouw pakket de volgende ochtend direct aan bij de pakketdiensten. Vanaf dat moment ligt jouw pakket in hun handen en zijn wij afhankelijk van DPD en UPS.

Verzendkosten en -tijden

Jouw pakket wordt binnen 1-3 werkdagen bij jou bezorgd. De verzendkosten van jouw bestelling zullen tijdens het afrekenen worden weergegeven.

De koper is bij aankoop verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens. Wanneer de verzending verkeerd gaat, als gevolg van een door de koper gemaakte fout, zijn wij niet verantwoordelijk voor (gedeeltelijk) verlies van de bestelling.

Als we aanvullende gegevens nodig hebben om de verzending te kunnen versturen, zullen we de koper hiervoor benaderen. Als de koper een beschadigd en/of onvolledig product ontvangt, dient hij/zij zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Als een zending 14 dagen na de verzenddatum nog steeds niet is afgeleverd op het afleveradres van de koper, dan is de koper verplicht om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen.